Raamgrepen

Raamgrepen


Ouderwetse ramen, zoals dubbele ramen of schuiframen, zijn van origine vaak voorzien van raamgrepen. Deze grepen zorgen ervoor dat het raam goed geopend of gesloten kan worden maar kan daarnaast natuurlijk ook een sieraad voor het raam zijn. Een oud schuifraam met mooie messing grepen, of een sierlijk dubbel raampje met een vernikkelde greep in dezelfde kleur als de espagnolet, dat is toch mooi? Daarnaast kunnen deze grepen voor allerlei ander toepassingen worden gebruikt omdat ze opschroefbaar zijn.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Stijlvol
  • Handig
  • Klassiek
  • Op voorraad
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.