Staaldraadklemmen

Staaldraadklemmen


Er zijn veel verschillende soorten staaldraadklemmen. Staaldraadklemmen worden meestal gebruikt om een oog te maken aan een staalkabel. Er zijn persklemmen die met een speciale tang om de staalkabel worden geperst, dit kunnen wij voor u in de winkel doen. Daarnaast zijn er staaldraadklemmen die worden aangedraaid met een steek- of ringsleutel. Deze klemmen geven u de mogelijkheid om zelf het oog te maken als de kabel een specifieke maat dient te hebben of bijvoorbeeld in een dicht oog vast moeten komen te zitten. Wij hebben staaldraadklemmen in alle maten voor de soorten staalkabel die wij hebben in rvs of gegalvaniseerd staal.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Diverse modellen
  • Supersterk
  • Makkelijk in gebruik
  • In RVS en staal
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.