Dekogen

Dekogen


Een dekoog is een vlakke plaat met een U-beugel erop. Deze platen kunnen met vier schroeven op het dek van een boot worden gemonteerd. Aan dit oog kunnen dan allerlei zaken worden gemonteerd zoals een touw of een katrol. Uiteraard zijn onze dekogen gemaakt van hoogwaardig rvs. Naast het gebruik op boten kunnen de dekogen ook heel goed gebruikt worden in de tuin voor het ophangen van een zonnedoek of op een aanhanger om een spanband in te haken. Kortom; een handig en breed in te zetten product.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Universeel
  • Zeewaterbestendig RVS
  • Verschillende maten
  • Gepolijst
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.