Anti-inbraakstrips

Anti-inbraakstrips


De anti inbraakstrip, ook wel bekend als de SecuStrip, wordt gebruikt om de kier tussen deur en kozijn af te dekken om zodoende de schoten van het slot te beschermen, wat inbraak kan voorkomen. Er zijn verschillende lijnen anti-inbraakstrips. De meest verkochte strip is de ‘Secu Style’. Deze strip wordt in tegenstelling tot andere anti-inbraakstrips niet bevestigd met 1 toerschroeven en kunnen dus altijd weer worden uitgeschroefd. Dit is erg handig bij het schilderen van uw deur. Deze strip wordt uitgevoerd in aluminium en roest dus niet. Daarnaast zijn stalen strips te leveren in verschillende kleuren zodat deze zo min mogelijk opvallen. Bij het inmeten is het belangrijk om te weten of de deur naar binnen of naar buiten draait en wat de hoogte van de deur is. Daarnaast moet er bij een naar buitendraaiende deur rekening worden gehouden met de terugligging van de deur; hoe ver ligt de deur in het kozijn? Als u die gegevens hebt dan kunnen wij u aan de winkel aan de goede inbraakstrip helpen. Neem anders even een foto voordat u langs komt.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Vele modellen
  • Makkelijk te monteren
  • Verschillende uitvoeringen
  • Draagt bij aan veiligheid
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.