Schroefhaken

Schroefhaken


Zoals veel ijzerwaren, komen schroefhaken in verschillende soorten en maten. Een schroefhaak wordt gebruikt om iets op te hangen aan de wand of aan het plafond. Een schroefhaak is te koop in gegalvaniseerd staal, roestvaststaal, messing of wit geëpoxeerd staal.

Wij hebben schroefhaken in een blisterverpakking met meerdere stuks of u kunt kiezen voor losse schroefhaakjes. Schroefhaken zijn er met houtschroefdraad of met een metrische schroefdraad om een moer op te draaien.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Diverse maten
  • Verschillende materialen
  • Per stuk of in doos
  • Universeel
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.