Tie wraps

Tie wraps


De tie wraps zijn oorspronkelijk bedoeld als kabelbundelband, maar zijn voor veel meer doeleinden uitermate geschikt. Postma en Postma heeft allerhande maten tie wraps op voorraad, variërend van tien centimeter tot meer dan een meter lang. De grootste tie wraps worden per stuk verkocht en de kleinere maten komen in zakken van grotere aantallen. Wij hebben ze in wit en zwart in vrijwel iedere gewenste maat. Tie wraps worden ook wel tieraps, tiewraps, tyraps, tywraps, ty raps, ty wraps of tairaps genoemd, nou ja genoemd; dat klinkt natuurlijk allemaal hetzelfde. Tie wraps zijn geschikt voor werkelijk allerlei toepassingen. Ooit uitgevonden als bindertjes om elektrakabels bij elkaar te houden, tegenwoordig haast nog veelzijdiger dan tape en onmisbaar in elk huishouden, schuur of bedrijf.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Onmisbaar bij ieder klus
  • Verschillende maten; tot meer dan 100 cm
  • Universeel
  • Wit en zwart
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.