Ventilatieroosters

Ventilatieroosters


Voor alle verschillende toepassingen luchtventilatie en afzuiging hebben wij roosters op voorraad. Zo zijn er kunststof deurroosters maar ook rvs afdekkappen voor ventilatiesystemen. Naast alle verschillende roosters hebben wij ook speciaal rvs gaas in het assortiment om op maat te kunnen knippen om achter het rooster te kunnen doen tegen insecten die via de ventilatiegaten naar binnen komt. Niet alleen functionele roosters maar ook nostalgische roosters hebben wij in de winkel en showroom hangen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Verschillende materialen
  • Allerlei maten
  • Diverse modellen
  • Met gaas
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.