Kabelgoten

Kabelgoten


Kabelgoten worden gebruikt om kabels en snoeren netjes weg te werken. Wij hebben kabelgoten in verschillende maten, zowel zwart als wit. De kabelgoten zijn zelfklevend en eventueel ook schroefbaar. Een kabelgoot wordt gebruikt voor verschillende doeleinden: om een draad over het plafond weg te werken, om het aansluitpunt van een lamp te verplaatsen of om kabels naar de televisie te leiden. De kabelgoten hebben een standaard lengte van twee meter.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Verschillende uitvoeringen
  • Twee meter lang
  • Zelfklevend
  • Netjes wegwerken van kabels en snoeren
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.