Raspen en Vijlen

Raspen en Vijlen


Van kleine houtraspen tot grote metaalvijlen; wij hebben ze allemaal. Wij hebben een uitgebreid assortiment vijlen van bahco. Deze vijlen van Scandinavische kwaliteit helpen u bij iedere vijlklus. De vijlen zijn in verschillende modellen te koop, bijvoorbeeld: rond, halfrond, vlak en driehoekig. De vijlen zijn er in drie groftes. De raspen zijn er zowel van Bahco als van Kirschen. Deze raspen zijn er ook in verschillende soorten.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Scherp
  • Verschillende modellen
  • Handzaam
  • Gaat lang mee
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.