Altrex-ladders

Altrex-ladders


Hét A-merk dat al meer dan zestig jaar garant staat voor veiligheid, kwaliteit en innovatie van klimmateriaal. Of het nu gaat om robuuste huishoudtrappen, 2-treeds trapjes, vouwladders, vaste ladders of telescopische ladders. Uiteraard voldoen alle producten aan de geldende normen en wetten. Altrex biedt de klusser de keuze uit twee categorieën, de Home & Garden-serie voor doe-het-zelf gebruik en de Heavy Duty-serie voor zwaarder kluswerk en professioneel gebruik.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Snel in huis
  • Thuisbezorgd
  • Professionele kwaliteit
  • Verschillende hoogtes
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.