Harken

Harken


In ons ruime assortiment tuingereedschap vindt u verschillende soorten harken van onder andere gegalvaniseerd of gesmeed ijzer. Het kan gaan om normale harken in vier- tot achttandige hark, maar ook om een bladhark of handhark. Naast een groot aanbod aan producten van Talen Tools, verkopen wij ook tuingereedschap van het van origine Groningse bedrijf De Wit, dat al zijn producten nog altijd met de hand maakt en bekend staat ‘het meest duurzame tuingereedschap ter wereld’ te maken.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Verschillende tanden
  • Weerbestendig
  • Ook gesmeed te koop
  • Blad- of tuinhark
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder bekeken door jou

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.