Automaatcilinders

Automaatcilinders


In apparaten zitten vaak cilinders om luikjes af te sluiten of schakelaars te bedienen. Deze cilinders worden automaatcilinders genoemd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan cilinders in een oude flipperkast of in een cola-automaat. Als u op zoek bent naar zo’n slotje dan is het raadzaam om het oude slotje mee te nemen. Zodoende kunnen wij u precies hetzelfde slotje leveren, proberen een zo goed mogelijk passend slotje te leveren of het huidige slotje te repareren.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Allerhande maten
  • Goede kwaliteit
  • Ruim op voorraad
  • Verschillende aansluitingen
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.