Losse huiscijfers

Losse huiscijfers


Een los huiscijfer is een elegante oplossing voor het uiten van uw huisnummer. Een huiscijfer wordt vaak gemaakt van rvs, de cijfers worden uit een rvs plaat gesneden, gebrand of gestraald en voorzien van twee voetjes ten behoeve van de montage, hierdoor komt een cijfer een stukje van de muur te liggen. Deze cijfers zijn te verkrijgen in standaard rvs, helder gecoat rvs (tegen vliegroest) en in zwart gecoat rvs. De cijfers zijn te verkrijgen van tien tot wel vijftig centimeter dus geschikt voor iedere gewenste leesafstand; voor ieder wat wils. Naast deze moderne cijfers zijn er de klassieke gegoten cijfers in messing of vernikkeld messing.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Stijlvol
  • Eenvoudig te monteren
  • Verschillende types
  • Verschillende stijlen
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.