Afdekdopjes

Afdekdopjes


Om meubels netjes af te werken kan gebruik gemaakt worden van afdekdopjes voor de schroeven die in het zicht zitten. Het beste is om speciale schroeven te gebruiken die wij uiteraard in het assortiment hebben. Deze schroeven zijn een stukje ingeboord waardoor een dopje met een pennetje eraan in de schroefkop kan worden geschoven en de afdekdop dus goed blijft zitten. Deze schroeven zijn in de meest voorkomende maten te koop. Uiteraard hebben wij ook dopjes in verschillende kleuren voor normale kruiskopschroeven. Bij het gebruik van deze dopjes is het handig om de dopjes met secondelijm vast te zetten omdat ze anders niet goed blijven zitten. U lees het al, keuze te over, kom maar even langs dan helpen wij u.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Verschillende systemen
  • Diverse kleuren
  • In kleine doosjes
  • Eventueel met schroef
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.