CO-melders

CO-melders


Koolstofmonoxide is een stille moordenaar, het is een giftig, kleur- en reukloos gas dat kan ontstaan door onvolledige verbranding. Dit gebeurt bij oudere apparaten met een ontstekingsbron zoals kachels, geisers en ketels. Op het moment dat een dergelijk apparaat CO uitstoot merkt niemand daar iets van, behalve een CO-melder. Het is daarom belangrijk om een koolstofmonoxidemelder te installeren wanneer u zo’n ontstekingsbron in huis heeft.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Draagt bij aan veilig wonen
  • Betrouwbaar
  • Gaat lang mee
  • Op voorraad
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.