Kranen

Kranen


Wij verkopen verschillende soorten wasmachine- en buitenkranen. Onze wasmachinekranen zijn te verkrijgen met of zonder beluchting. Uiteraard hebben wij ook de bijbehorende watersloten in het assortiment. Buitenkranen zijn te verkrijgen met een knop of met een sleutel. Voor afgesloten tuinen is het natuurlijk prima om een normale knop op de buitenkraan te hebben, echter als de kraan aan de weg zit dan is het wel zo handig om de kraan zo uit te voeren dat deze alleen met een sleutel te bedienen is.Of het nu gaat om een afsluitkraan voor in een leiding, een vorstvrije buitenkraan of een goede wasmachinekraan; wij hebben ‘m. Wij adviseren u graag en hebben uiteraard ook alle spullen in het assortiment om de kraan te kunnen aansluiten.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Goede kwaliteit
  • Drupt niet
  • Eenvoudig te monteren
  • Met verschillende aansluitingen
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.