Plankdragers

Plankdragers


Wij hebben drie verschillende soorten plankdragers in het assortiment. Met een plankdrager kan worden bedoeld zo’n haaks ding dat op de muur geschroefd kan worden om een plank op te hangen. Die hebben wij in verschillende maten en uitvoeringen. Dan zijn er plankdragers voor in een ophangsysteem, of Elementsysteem. Dat is een systeem waarbij een rails op de muur wordt bevestigd waar dan plankdragers ingehangen kunnen worden. Dan zijn er nog plankdragers voor in een kast, dat zijn pennetjes van vijf millimeter die in een gaatje worden gestoken waardoor er een plank op kan rusten. Uiteraard hebben wij ook deze plankdragers in verschillende uitvoeringen in het assortiment.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Handig
  • Verschillende soorten
  • Gemakkelijk te monteren
  • Stevig
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.