Deurspion

Deurspion


Zien wie er voor uw voordeur staat alvorens u de deur opent: het kan u een veiliger gevoel geven. Wij verkopen zowel gewone deurspionnen als elektronische. De gewone deurspion met fisheye-lens is brandwerend, waardoor deze zonder problemen in uw brandwerende deur geplaatst kan worden. Tevens zijn ze verkrijgbaar in zilver- als goudkleur wat ze bij het deurbeslag kan laten passen Ook verkopen wij digitale deurspionnen in twee modellen van Intersteel. Hierbij kunt u zelfs kiezen uit een spion die automatisch bewegingen voor de camera opneemt. De digitale deurspionnen zijn niet geschikt voor een branddichte deur.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Kijk wie er voor de deur staat
  • Past bijna altijd
  • Onderdeel van PKVW
  • Ook voor brandwerende deuren
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.