Teflonspray

Teflonspray


Teflonspray (ook wel PTFE of polytetrafluoretheen genoemd) is een multifunctioneel smeermiddel dat bestand is tegen bijna alle chemicaliën. Teflonspray/PTFE is geschikt voor het smeren van metalen en kunststoffen die onder langdurige en hogere belasting staan. Hierbij kunt u denken aan kettingen, machines, scharnieren en katrollen. Bij Postma en Postma kunt u Griffon teflonspray/PTFE kopen. Deze spray is vochtwerend, niet ontvlambaar en door zijn zuiverheid nagenoeg niet schadelijk voor de gezondheid. Een veilig, multifunctioneel middel voor thuisgebruik dus!


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Kleeft
  • Smeert
  • Onderhoudt
  • Topkwaliteit
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.