Cilindersloten

Cilindersloten


Met goede cilindersloten bent u in combinatie met goed hang- en sluitwerk gegarandeerd van een veilige afsluiting van uw deur. U kunt bij ons kiezen uit SKG**- en SKG*** gekeurde sloten. Een SKG** slot wordt gebruikt in combinatie met antikerntrekbeslag wat SKG*** gekeurd is. Als u SKG** beslag hebt dan moet u gebruik maken van een SKG*** cilinder om zeker te zijn van een veilige afsluiting - zoals je van een cilinderslot verwacht.

Wij hebben alle soorten cilinders, in iedere gewenste maat op voorraad en kunnen deze direct voor u gelijksluitend maken. Ook knopcilinders of cilinder met een nood- en gevarenoptie kunnen wij direct leveren.

Wil je dus een cilinderslot vervangen of bijmaken? Dan ben je op het juiste adres.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • De snelste van Nederland
  • Alles uit voorraad
  • Gelijksluitend
  • Sluitplannen
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.