Steenboren

Steenboren


Wanneer u gaat boren is het erg belangrijk om te weten in wat voor materiaal u dat precies wilt gaan doen. Een boor voor natuursteen is bijvoorbeeld niet geschikt voor beton, en weet u of het beton gewapend is of niet? Postma en Postma beschikt over een ruim assortiment boren, in allerlei lengtes en diktes, mét en zonder Widia uitgerust. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor de SDS boor. Deze boor heeft twee sleuven bij het aansluitingspunt. Laat u gerust adviseren in onze winkel!


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Scherp
  • Sterk
  • Voor optimaal resultaat
  • Met clicksysteem
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.