Siliconenspray

Siliconenspray


Siliconenspray kan gebruikt worden als smeermiddel voor licht belaste voorwerpen maar kent ook een aantal zeer handige nevenwerkingen. Zo voorkomt siliconenspray bijvoorbeeld vuil- en vetaanslag op voorwerpen als ovens en grills, wat deze veel makkelijker schoon te houden maakt. Daarnaast maakt siliconenspray voorwerpen waterafstotend en voorkomt het vastvriezen van bijvoorbeeld autodeuren. Postma en Postma verkoopt siliconenspray met een extra spuitslang. Zo is de spray gemakkelijk en veilig aan te brengen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Spekglad
  • Topkwaliteit
  • Pas op met schilderwerk
  • Enorme hechtingskracht
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.