Stelen

Stelen


Wanneer u uw bezem, schep of hark gebruikt kan het op de lange termijn voorkomen dat de steel breekt. In zo’n situatie kunt u ervoor kiezen om een geheel nieuw stuk gereedschap aan te schaffen. Een duurzamer alternatief is om alleen een nieuwe steel aan te schaffen. In onze winkel vindt u stelen van hoogstaande kwaliteit, in verschillende maten en vervaardigd uit verschillende materialen. Op deze manier kan uw bezem, schep, hark, sneeuwschuiver met zijn nieuwe steel weer lang mee!


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Duurzaam
  • Verschillende modellen
  • Voor alle tuingereedschap
  • Op voorraad
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.