Peek Polish

Peek Polish


Peek Polish is een multifunctioneel middel dat poetst, reinigt, herstelt en beschermt. Het is bruikbaar als poets voor edelmetalen als goud, zilver en koper maar ook ongelakte onderdelen van fietsen, motoren en auto’s. Peek Polish verwijdert oxidatie (roest), verkleuring, hardnekkige vlekken en herstelt zelfs door zon verkleurde oppervlakken en verweerd kunststof. Peek Polish is dus een middel dat voor vele doeleinden inzetbaar is en daardoor erg handig om in huis te hebben.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Handig om te hebben
  • Affectief
  • Werkt snel
  • Eenvoudig in gebruik
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.