Heksluitingen

Heksluitingen


Om hekjes af te sluiten zijn verschillende sluitingen te koop. Deze sluitingen kunnen bijvoorbeeld de standaard automatische heksluiting met een pen zijn, of sluitingen met een knop aan de bovenzijde die boven het hekje uitsteekt om hem van twee kanten te kunnen bedienen. Wij hebben heksluitingen in gegalvaniseerd staal en in zwart gelakt staal voor de nostalgische look. Ook poortbeslag zoals boerenklinkstellen hebben wij in verschillende modellen op voorraad.

Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Makkelijk te monteren
  • Effectief
  • Verschillende kleuren
  • Klappert niet
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.