Winkelen in Coronatijd
25 maart 2021

Winkelen in Coronatijd

Ronald

Ronald

Winkelen in Coronatijd

Winkelen in Coronatijd

Zoals u in onze vorige blog hebt kunnen lezen zijn wij nog geen dag dicht geweest. Met een deel van ons assortiment vallen wij onder de essentiële winkels. Graag vertellen wij u in deze blog meer over wanneer u nou wel of niet een afspraak hoeft te maken.

Wanneer hoef ik geen afspraak te maken?

Volgens de website van de Rijksoverheid zijn er een aantal uitzonderingen op de algehele winkelsluiting (bron: rijksoverheid.nl, 03/2021). U bent daarom zonder afspraak welkom:

  • als zakelijke klant, business-to-businessverkoop en -dienstverlening is gewoon toegestaan;
  • voor het afhalen en versturen van pakketten, wij zijn GLS-Pakketshop.
  • voor reparatiewerkzaamheden aan sloten en dergelijke;
  • voor halen en brengen van slijpwerkzaamheden;
  • voor het maken van sleutels;

Wanneer moet ik wel een afspraak maken?

Nou, eigenlijk gewoon voor alles wat niet in het bovenstaande lijstje staat. Volgens de Coronaregels is winkelen op afspraak en het afhalen van goederen nu toegestaan. Als u van te voren even belt dan kunt u bij ons dus alles weer kopen of afhalen. Met zo'n 250 vierkante meter winkeloppervlak is er ruimte genoeg om 1,5 meter afstand te houden en is er eigenlijk ook altijd wel een plaatsje voor u vrij in de planning. Du wilt een koker kit, een scharnier of een beitel hebben? Bel dan even, wij leggen het voor u klaar. Wilt u in alle rust even rondneuzen, de showroom bekijken of uw nieuwe boormachine eerst even vasthouden? Maak dan een afspraak om te komen winkelen.

U maakt een afspraak eenvoudig telefonisch of per e-mail. Als u per e-mail aangeeft wanneer u wilt komen dan bevestigen wij dat het in orde is of wij nemen even contact op als dat niet past.

Werken bij de klanten thuis

Uiteraard staat ook onze slotenservice niet stil. Sloten gaan nog steeds stuk, er wordt nog altijd ingebroken en in uw nieuwe huis wilt u natuurlijk nog steeds ander hang- en sluitwerk laten plaatsen. Onze buitendienst draait daarom op gepaste wijze gewoon door. Onze monteurs staan vijf dagen per week voor u klaar en ook het maken van offertes aan huis is nog steeds mogelijk. Waar nodig dragen wij een mondkapje, uiteraard bewaren we 1,5 meter afstand en wassen wij bij binnenkomst even onze handen.