Roedes

Roedes


Voor het ophangen van kleding in een kast kan gebruik gemaakt worden van een roede. Wij hebben roedesteunen die kunnen worden gebruikt met een bezemsteel maar vaak is dit niet sterk genoeg. Daarom hebben wij luxe ovale aluminium roedebuis. Deze buis is sterk waardoor er veel kleding aan kan hangen. Er zijn verschillende soorten roedesteunen te verkrijgen: een open wandmontage, gesloten wandmontage, plafondmontage en diverse montagemogelijkheden om met afstand van de muur te monteren. Verder kunnen wij rvs roedes op maat laten maken voor u. Kom gerust langs; wij laten u de mogelijkheden zien.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Diverse materialen
  • Verschillende modellen
  • Op maat te leveren
  • Snel geleverd
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.