Vleeshaken

Vleeshaken


Vleeshaken zijn S-vormige haken met aan één poot van de S een punt. Deze punt is natuurlijk bedoeld om door het op te hangen vlees heen te prikken. Meestal worden de vleeshaken echter ergens anders voor gebruikt. Omdat een vleeshaak namelijk in veel verschillende maten te koop is kan hij voor van alles worden gebruikt. Vleeshaken kunnen eenvoudig over een rand worden gehaakt om bijvoorbeeld keukengerei op te hangen. Onze vleeshaken zijn per stuk te koop.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Vertind
  • Met punt
  • Diverse maten
  • Universeel
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.