Stoelhoeken

Stoelhoeken


Een stoelhoek is een gebogen stalen strip om een versteviging aan te brengen in een houten verbinding met een hoek erin. Stoelhoeken zij van origine bedoeld om een stoel te verstevigen maar kunnen natuurlijk universeel worden toegepast in verschillende houten constructies en zijn daarom ook in vele maten leverbaar. Een stoelhoek is voorzien van gaten om schroeven in te draaien. Een kleine stoelhoek is los of in een verpakking te verkrijgen en de grote stoelhoeken zijn allemaal per stuk te koop.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Diverse maten
  • Staal gegalvaniseerd
  • Met schroefgaten
  • Per stuk te koop
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.