Closetbuffers

Closetbuffers


Closetbuffertjes zijn kleine rubberachtige dopjes om als buffer te dienen. Van origine zijn de buffers bedoelt om onder de toiletbril te monteren, vandaar ook dat ze closetbuffers heten. Een closetbuffer is echter voor veel meer toepassingen geschikt. Zo worden deze buffers vaak gebruikt in toepassingen waar bijvoorbeeld een deurkruk tegen de muur komt of het keukenkastje de plint toucheert. Een closetbuffer is in het midden van een gaatje voorzien om hem te kunnen monteren. Onze closetbuffers zijn te verkrijgen in drie kleuren: wit, zwart en transparant. De closetbuffers zijn per stuk te verkrijgen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Universeel
  • Met schroefgat
  • Verschillende kleuren
  • Eén maat
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.