Spanschroef

Spanschroef


Om staalkabels op te spannen is een spanschroef een onmisbaar ding. Een spanschroef bestaat uit een haak en een oog met in het midden een ding met schroefdraad erin. Door dit middelste gedeelte in de rondte te draaien komen de haak en het oog dichter bij elkaar en komt de draad dus verder onder spanning te staan. Spanschroeven worden in verschillende maten gemaakt, dat hangt helemaal af van de op te spannen lengte. Een spanschroef is te koop in gegalvaniseerd staal of in rvs. Wij hebben verschillende maten ruimschoots op voorraad.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Sterk
  • Verschillende maten
  • Staal of RVS
  • Met haak en oog
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.