Noodschakels

Noodschakels


Voor het snel een eenvoudig doorkoppelen van een ketting kan gebruik worden gemaakt van een noodschakel in de ketting. Een noodschakel heeft eenzelfde maat als een losse schakel van de ketting. Er zijn noodschakels met schroefdraad en een zeskantige moer om hem dicht te draaien. Deze noodschakels met schroefdraad zijn er in rvs en in gegalvaniseerd staal. Daarnaast zijn er noodschakels die dichtgebogen kunnen worden. Deze schakels zijn gemaakt voor eenmalig gebruik en alleen in staal te verkrijgen; deze noodschakels zijn wel lekker goedkoop.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Voordelig
  • Sterk
  • Eenvoudig in gebruik
  • Gegalvaniseerd staal
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.