Schilderijhangers

Schilderijhangers


Een schilderijtje ophangen? Een haakje of schroef in de muur alleen is niet goed genoeg. Er moet natuurlijk ook iets aan het schilderij hangen om hem op te hangen; dat heet een schilderijhanger. Een schilderijhanger is bedoeld om achterop een lijst of schilderij te bevestigen. Zo’n hanger komt in verschillende uitvoeringen maar meestal is het een plat plaatje met gaatjes voor spijkers of schroeven en een driehoekje om hem aan op te hangen. Schilderijhangers worden verkocht in een pakje met een aantal stuks erin. Ze worden geleverd inclusief de bijpassende spijkers of met een zelfklevende zijde.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Ouderwets goed
  • Per pakje
  • Messing
  • Met spijkers
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.