Rubber ringen

Rubber ringen


O-ringen, kraanschijfjes of vlakke ringen; wat voor rubber ring u ook zoekt, kom eerst maar even bij Postma en Postma kijken. Wij hebben rubber ringen van koppelingen van tuinslangen tot allerlei rubbers die in leidingwerk in huis worden gebruikt. Ook kleine rubber ringetjes voor bijvoorbeeld in een koffiemachine hebben wij in het assortiment. Uiteraard hebben wij ook speciaal siliconenvet om de rubbers tijdens het gebruik in goede staat te houden.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Veel keuze
  • Alle maten
  • Goed kwaliteit
  • Per stuk te koop
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.