Puntkousen

Puntkousen


Een puntkous is een versteviging voor een oog in een staalkabel. Het is eigenlijk een gootje dat rond gebogen is in een druppelvorm. Hier kan de staalkabel doorheen gelegd worden voordat er klemmen op worden aangebracht. Hierdoor ontstaat een stevig oog zodat de staalkabel niet te heftig op een punt wordt belast maar de druk wordt verdeeld. Daarnaast is het handig als er regelmatig iets door het oog gehaald moet worden zoals een karabijnsluiting of iets dergelijks. Wij hebben puntkouden voor alle maten staalkabel die wij in het assortiment hebben, zowel in staal als in rvs.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Voorkomst beschadigingen
  • RVS of staal
  • Per twee te koop
  • Diverse maten
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.