Smaldeursloten

Smaldeursloten


Bij de meeste insteeksloten in deuren is de doornmaat vijftig millimeter of meer. Dat is de maat van het hart van het krukgat tot aan de zijkant van het slot. Als de doornmaat minder dan vijftig millimeter is dan spreken we van een smaldeurslot. Een smaldeurslot is een slot dat wordt gebruikt in situaties waar de deurstijl simpelweg niet breder is, vaak gaat dit dan om stalen deuren, hekken of deuren met heel veel glas. Wij hebben een ruim assortiment met verschillende soorten smaldeursloten, kom gerust langs maar neem het oude slot wel even mee voor de maat.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Specialist van de regio
  • Alles op voorraad
  • Verschillende maten
  • Voor binnen en buiten
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.