Krammen

Krammen


Krammen worden vaak gebruikt voor simpele toepassingen zoals het opspannen van gaas. Uiteraard kan dit ook met een nietmachine maar soms is dat gewoon niet zwaar genoeg. Dan is het handig om de boel met krammen vast te zetten. Krammen zijn altijd gemaakt van staal zodat ze vastroesten in het hout. Geoxideerd staal is namelijk tot wel vijfentwintig keer dikker dan het originele staal. De krammen zijn te verkrijgen in verschillende maten en worden geleverd in een pakje.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Makkelijk in gebruik
  • Verschillende maten
  • Handig bij gaaswerk
  • Per doosje te koop
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.