Vilt

Vilt


Om uw vloer te beschermen tegen krassen en andere beschadigingen kunt u vilt onder de poten van uw stoelen of andere meubels plaatsen. Wij verkopen antikrasviltjes in verschillende maten en kleuren, zowel rond als vierkant. Ook kunt u bij ons grotere, vierkante vellen vilt aanschaffen om deze zelf op maat te knippen en zo krassen en putten in uw vloer te voorkomen. Ook verkopen wij doppen om onder stoelpoten te bevestigen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Om zelf te knippen
  • Voorgesneden
  • Wit en bruin
  • Extra dik
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.