Terpentine

Terpentine


Binnen ons assortiment Bleko artikelen vindt u onder andere terpentine. Terpentine is een effectief middel voor het verdunnen van alkydverf, synthetische lak en olieverf. Ook kunt u terpentine gebruiken voor het schoonmaken van spullen zoals kwasten na het schilderen. Bij ons kunt u terpentine kopen in flessen van een liter. Bij gebruik is voorzichtigheid echter wel geboden. Eventuele beschermingsartikelen zijn bij ons ook beschikbaar.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Ouderwets goede kwaliteit
  • Per liter verpakt
  • Voor reinigen van kwasten en gereedschap
  • Voor het verdunnen van verf
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.