Sledes

Sledes


Bij Postma en Postma vindt u ouderwetse, houten sledes van zeer degelijke kwaliteit. De sledes hebben gebogen, ronde hoorns aan de voorkant waaraan de gebruiker zich goed kan vasthouden. Ook heeft de slee nog een metalen versteviging en zit er aan de voorkant een stang waaraan eventueel een koord bevestigd kan worden. De slee is uitgerust met metalen glijders en rvs bouten, moeren en schroeven. Dit maakt het speelgoed dus erg duurzaam.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Ouderwets goed
  • Elegant model
  • Met accessoires
  • Echt hout
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.