Rolmaten

Rolmaten


In onze winkel vindt u een ruim assortiment aan rolmaten van de fabrikant Stanley, die al sinds 1843 handgereedschap maakt van hoogstaande kwaliteit. Wanneer u een rolmaat aanschaft is het goed om te bedenken waarvoor en hoe intensief u de rolmaat gebruikt. Voor eenvoudig, huishoudelijk gebruik zal een goedkoop model volstaan. Echter zijn er ook rolmaten verkrijgbaar van steviger materiaal, van grotere lengte en uitgebreidere afwerking. Dit maakt de rolmaten slijtagebestendiger wanneer deze zeer intensief op bijvoorbeeld de werkvloer wordt gebruikt.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Uitgebreid assortiment
  • Topkwaliteit
  • Verschillende lengtes
  • Stevig
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.