Espagnoletten

Espagnoletten


Espagnoletsluitingen kunnen een erg elegant detail in uw huis zijn. In onze winkel vindt u espagnoletten in verschillende uitvoeringen, passend bij het beslag dat u in huis heeft. Wij hebben zowel pompespagnoletten voor deuren en krukespagnoletten voor ramen Espagnoletten zijn niet SKG goedgekeurd, dus niet erg veilig. Als u ervoor kiest om alsnog espagnoletten te plaatsen, kunt u daarnaast ook bijzetsloten laten plaatsen. Hierover kunnen wij u uiteraard altijd vrijblijvend adviseren.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Elegant
  • Voor ramen en deuren
  • Kruk- en pompespagnoletten
  • Allerlei materialen
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.