Dubbelzijdige tape

Dubbelzijdige tape


In onze winkel vindt u Deltafix en Bison dubbelzijdige (tweezijdige) tape. Deze tape is ontwikkeld om lichte materialen gemakkelijk aan elkaar te bevestigen. Deltafix dubbelzijdige tape is permanent verlijmd en zeer dun. Hierdoor is de tape erg sterk en bijna onzichtbaar. Daarnaast is de tape temperatuurbestendig tussen -10˚C en +60˚C. Dit maakt de tweezijdige tape betrouwbaar en bruikbaar in verschillende situaties. Er is zelfs verwijderbare tape en tape speciaal voor spiegels.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Veel keuze
  • Eventueel verwijderbaar
  • Supersterk
  • Superhandig
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.