Aluminium bordjes

Aluminium bordjes


Bij Postma en Postma bent u aan het juiste adres voor aluminium naambordjes, nummerbordjes en signaalbordjes. Een groot voordeel van aluminium is dat het niet roest en dus erg duurzaam is. Daarnaast heeft aluminium een moderne, strakke uitstraling en is dus uitermate geschikt voor dergelijke interieurs. Bij ons kunt u aluminium bordjes laten graveren in verschillende formaten. Kom gerust eens langs bij onze winkel om u te laten informeren over de mogelijkheden!


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Strak
  • Voordelig
  • Heel veel modellen
  • Duidelijke pictogrammen
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.