Windhaken

Windhaken


Een windhaak is een haak om een deur of raam snel, simpel en voordelig vast te kunnen zetten. Windhaken bestaan uit een schroefoog met een haak eraan en een los schroefoog om de haak in te hangen. Een windhaak wordt standaard uitgevoerd in gegalvaniseerd staal met een schroefdraad om in hout of ene plug te draaien maar ook windhaken met een metrische schroefdraad of rvs windhaken hebben wij in het assortiment. Windhaken zijn er van een paar centimeter tot wel meer dan vijftig centimeter lang. Er zijn ook windhaken met aan beide zijden een montageplaat voor vier schroefjes maar dan heet het een kajuithaak. Die hebben wij uiteraard ook.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Diverse materialen
  • Verschillende lengtes
  • Voor ventileren van ramen en deuren
  • Eenvoudig en voordelig
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.