Patentbouten

Patentbouten


Patentbouten worden gebruikt voor het monteren van deurbeslag. Het is de combinatie van aan de ene kant een schroefje met vier millimeter metrisch schroefdraad buitenom en aan de andere zijde een zelfde soort schroefkop met een busje eraan met schroefdraad erin. Zo’n setje wordt een patentboutje genoemd. Wij hebben verschillende patentbouten in het assortiment, standaard worden ze verkocht per twee stuks en zijn ze voorzien van wat borgmiddel om te zorgen dat ze niet steeds los gaan. Onze patentbouten zijn ook in messing te koop. Daarnaast hebben wij nog een assortiment patentbouten die specifiek worden gebruikt voor het sierbeslag dat wij verkopen.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Per set of stuk
  • Verschillende materialen
  • Voor iedere deurdikte
  • Met borgmiddel
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.