Overval

Overval


Een overval, en dan niet zo eentje als bij de bank, wordt gebruikt om iets makkelijk, voordelig en snel af te kunnen sluiten. Bijvoorbeeld een gereedschapskist of een kast. Een overval bestaat uit twee delen, het ene deel is het oog waar het hangslot door gaat, het andere deel klapt over dat oog heen. Afhankelijk van de toepassing zijn verschillende overvallen, ook wel overslag of overslagen genoemd, te koop. Zo zijn ze er in verschillende maten en de overvallen zijn te koop met of zonder extra scharnierpunten om oneffenheden te overbruggen. Uiteraard vindt u bij ons ook het geschikte hangslot voor uw overval.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Werkt met hangslot
  • Past vrijwel altijd
  • Snel afsluiten
  • Met extra scharnierpunten
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.