Meerpuntsluitingen

Meerpuntsluitingen


Een meerpuntsluiting, ook wel een driepuntsluiting genoemd, is een slot dat in de deur zit en de deur op meerdere punten afsluit door op een plek de sleutel om te draaien of de kruk omhoog te doen. Vanaf de jaren ’90 worden de meeste nieuwe buitendeuren van een meerpuntsluiting voorzien. Zo’n slot gaat natuurlijk ook een keertje stuk en dan is het vaak een flinke zoektocht om dezelfde weer te vinden. Wij zijn de specialist op het gebied van het naleveren van meerpuntsluitingen. Met ons enorme leveranciersnetwerk doen wij ons uiterste best om precies dezelfde meerpuntsluiting voor u te bestellen. Het handigste is als u de oude meerpuntsluiting even meeneemt naar de winkel voor alle maten. Als dat lastig wordt dan komen wij ‘m bij u thuis inmeten.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Uitgebreide voorraad
  • Wij kennen iedere leverancier
  • Exact hetzelfde als uw huidige slot
  • Ook nieuw aan te brengen
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.