Lips oplegsloten

Lips oplegsloten


Lips oplegsloten zijn de veiligste oplegsloten, niet dat oplegsloten echt veilig zijn, maar als het dan toch moet; dan een Lips oplegslot. Lips oplegsloten, ook wel opdeksloten genoemd, zijn standaard SKG**-gekeurd. Waar de standaard SKG*** is schiet dat dus eigenlijk tekort. Toch zijn er situaties denkbaar waarin nog voor een oplegslot gekozen kan worden, bijvoorbeeld als er een sleutel kwijt is en er snel een nieuw slot geplaatst moet worden of wanneer het niet binnen uw mogelijkheden ligt om een slot in de deur te maken. Kom gerust langs in de winkel, wij helpen u graag.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Past op het huidige dat
  • SKG**-gekeurd
  • Met losse of vaste cilinder
  • Ook verstelbaar
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.