Kruishengen

Kruishengen


Een kruisheng is een scharnier dat vaak wordt gebruikt voor kleine hekjes, kleppen, kasten en andere tuindingen. Het is namelijk een scharnier met aan de deurzijde een lange strip in plaats van een normaal scharnierblad. Deze scharnieren zijn handig om wat meer stevigheid mee te geven aan het object dat moet scharnieren. Wij hebben kruishengen in het assortiment in verschillende maten, uitvoeringen en kleuren dus kom gerust langs en wij helpen u graag.


Postma en Postma Alkmaar
Meer lezen Meer informatie over dit product
  • Voor binnen en buiten
  • Diverse maten
  • Verschillende materialen
  • Eenvoudig te monteren
Reviews (0)
Wat zeggen anderen Laat een review achter

Eerder door u bekeken

Heeft u hulp nodig bij het vinden van het juiste product?
Bel ons op 072 511 54 26
Of mail naar winkel@postmaenpostma.nl
Persoonlijk advies bij Postma en Postma in Alkmaar

Uitgebreid assortiment van ruim 15.000 artikelen

Of u nu op zoek bent naar sloten, hang- en sluitwerk, gereedschappen, ijzerwaren of elektra; Postma en Postma heeft het in huis. Met ruim 15.000 artikelen hebben wij bijna altijd wat u zoekt. 

Winkel en showroom in het centrum van Alkmaar

Bent u in de buurt? Dan bent u altijd welkom in onze winkel en showroom in Alkmaar. Daar kunt u ons hang- en sluitwerk op uw gemak bekijken - en adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

Razendsnelle sleutel- en slotenservice

Bent u een sleutel kwijt? Of is uw slot kapot? Binnen openingstijden kunt u gebruikmaken van onze sleutel- en slotenservice. Wij maken uw sleutel terwijl u winkelt - of vervangen op locatie uw slot.